Akadálymentes verzió

Eseménynaptár

HKSzeCsPSzoV
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
További események

NYERTES PÁLYÁZATOK:


 

         

  


Hír keresése: 

2020.09.22 08:47

Járványügyi Intézkedés A Polgármesteri Hivatalban

A Járványügyi helyzetre tekintettel a Polgármesteri Hivatalban a személes ügyfélfogadás rendjéről az alábbiak intézkedést hoztam:


A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében tartózkodjanak a személyes ügyfélfogadáson való megjelenéstől a következő időszakban.


Személyes ügyintézés kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges. Időpontot foglalni  telefonon és email-ben lehetséges.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hivatal ügyfélfogadási időben– az ügyintézővel együtt egyszerre legfeljebb három ember tartózkodhat, továbbá az ügyintézés során kézfertőtlenítő és maszk használata kötelező!

A főépületbe KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ BEJÁRATON KERESZTÜL, KÉZFERTŐTLENÍTÉST KÖVETŐEN, MASZKBAN LEHET BELÉPNI!

Kérünk mindenkit, hogy – lehetőség szerint – www. bugyi.hu felületen található önkormányzati elektronikus fülön keresztül- ügyfélkapun keresztül vagy anélkül, levél, e-mail, vagy telefon útján intézzék ügyeiket, halaszthatatlan ügyben szükséges. A kérelem a kapun elhelyezett postaládában is elhelyezhető.

 

A Polgármesteri Hivatalban, a házasságkötő teremben megtartandó szertartások továbbra is meg lesznek tartva, azzal a korlátozással, hogy a szertartáson kizárólag a legközelebbi hozzátartozók vehetnek részt 20 főben maximálva létszámot. Kérem ekkor is használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlentőt.

 

A rendkívüli helyzetre tekintettel kérem megértésüket

 

2020. szeptember 21.

                                                      Dr Szatmári Attila

                                                                                                                       jegyző


Nyomtatható verzió
Látogatottság: 475