OKTATÁS

INTÉZMÉNYEK

Bugyi Nagyközségi Csemete Bölcsőde

Bugyi Nagyközségi Csemete Bölcsőde

Bugyi Nagyközségi Csemete Bölcsőde 2021. május 3-án nyitotta meg kapuit településünk legkisebb lakói részére. A bölcsőde 40 férőhelyes, három csoportszobával rendelkezik (Mókus, Őzike, Nyuszi csoportok). A bölcsőde dolgozóinak száma 10 fő.
Esztétikus és jól felszerelt környezetben biztosítjuk a gyermekek teljes körű fejlődését és jólétét. Működésünk során alapvető feladatunknak tekintjük a ránk bízott gyermekek optimálisan magas színvonalú napközbeni gondozását-nevelését, szakképzett, gyermekneveléshez értő, a gyermekeket tisztelő és szerető dolgozók segítségével, együttműködésben a családdal, a hasonló korú gyermektársak közösségében.

A kisgyermekeket egyéni fejlettségükből kiindulva, önmegvalósítási szándékukat, gyermeki szabadságukat és jogaikat tiszteletben tartva, érzelmileg elfogadva kívánjuk szocializálni, személyiségüket formálni, alakítani. Minden gyermekben tiszteljük az embert, igyekszünk a gyermekeket minél mélyebben megismerni és megérteni. Törekszünk a bennük rejlő értékek kibontakoztatására, kiteljesítésére. Elősegítjük a társas beilleszkedés és a humanista magatartás szokásainak elsajátítását.  A játékot a gyermek elsődleges tevékenységi formájának tekintjük, biztosítjuk, hogy rajta keresztül megismerje a világot és kipróbálja, gyakorolja, kiélje és feldolgozza az őt ért élményeket.

Cím:2347 Bugyi, Széchenyi tér 13.
Telefonszám+36-70/651-7533, +36-70/661-2085
Facebook:Bugyi Nagyközségi Csemete Bölcsőde
E-mail:bugyibolcsode@gmail.com
Honlap:csemetebolcsode.hu

Dokumentumok